RO   EN  
Cauta:

Rollstar / Produse EXTERIOR / parasolare / Pergola

Pergola


Pana la 80%: atata poate fi energia economisita de la sistemele de aer conditionat in cazul folosirii sistemelor de protectie solara. Prin alegerea unui model de parasolar Rollstar optim pentru situatia Dvs, pe langa controlul luminii, veti beneficia vara si de o temperatura interioara care nu va depasi 28 de grade Celsius.

Parasolarul Pergola poate sa acopere dintr-o bucata o suprafata maxima de 90 mp (lungime maxima 15 m si deschidere maxima de 6 m), dar pentru o lungime mai mare se pot monta unitati de Pergola si una in continuarea celeilalte. Prelata textila aluneca pe un set de role, fiind fixata de acestea, astfel incat rezista bine la vant. Mai mult, prelata poate cobori si vertical dupa deschidere, astfel incat sa inchida si din lateral terasa. Aceasta functie este dorita pe timp de ploaie sau toamna tarziu pentru a putea folosi cat mai mult timp terasa.
Pentru o manevrare facila se impune o inclinatie de minim 15 grade a pergolei si motorizare.
Pergola este cel mai util parasolar existent! Spre deosebire de parasolarele cu brate, parasolarul Pergola poate fi utilizat 365 de zile pe an.

La fabricarea parasolarelor se foloseste un textil special dublu-impregnat marca Sattler (una dintre cele mai vechi si mai mari firme de profil), stabilizat UV, unicolor sau cu modele, care nu numai ca asigura protectia contra luminii solare si a ploilor usoare, dar decoreaza in mod unic ambientul terasei si al gradinii prin gama de culori rafinate. Pentru Pergola, Rollstar va ofera o paleta de 20 de modele de textile dublu impregnate. Scheletul parasolarului este alb in mod standard, dar poate avea si alte culori RAL la cerere.

  • Uz rezidential : terase case.
  • Uz comercial : terase cafenele, hoteluri, restaurante. Marile firme de racoritoare, bere, cafea sponsorizeaza asemenea produse pentru baruri si restaurante. Imprimarea se face prin serigrafie, print sau alte metode moderne.

Terasele prevazute cu pergole pot fi utilizate si in perioada rece daca se folosesc prelate lungi care inchid si partea din fata a terasei, respectiv prelate pentru partile laterale

Actionarea parasolarelor se face de regula motorizat cu motoare tubulare fabricate in Germania, dar pot fi actionate si manual. Pentru actionarea motorizata a parasolarelor se poate folosi telecomanda sau intrerupatorul fixat pe perete.

Parasolarele nu necesita o intretinere speciala, ci se pot curata simplu cu un furtun de stropit gradina. Clientii nostri beneficiaza si de service post-garantie, dupa expirarea celor 2 ani de garantie. Nu inchideti prelata uda; ea trebuie uscata mai intai, mai ales inainte de o inchidere pe termen lung (inaintea iernii).

Parasolarele Rollstar sunt fabricate la dimensiunea ceruta de client "custom made", cu o mare grija pentru detalii si pentru calitatea superioara a produsului.

PARAMETRII:
Tip Parasolar PERGOLA
Uz Rezidential (terase) sau comercial (hoteluri, cafenele, restaurante) pentru protectie solara si ploaie
Dimensiuni maxime Lungime max = 15 m; Deschidere max = 6 m
Actionare Manuala sau automatizare (preferabila)
Culoare schelet Alb-standard; alte culori RAL la cerere
Textil Sattler - prelata Peste 20 culori si modele in colectia Rollstar
Montaj In centura de beton a cladirii si in pardoseala
Observatii Pergola trebuie sa aiba o inclinatie de minim 15 grade
Timp de fabricare Aprox 4 saptamani
Garantie 1 an

Informatii & comenzi


0722 389 464 0788 070 400 0731 707 107

Cum comand


Newsletter

Aboneaza-te si vei primi pe mail ultimele noutati