RO   EN  
Cauta:

Rollstar / Produse EXTERIOR / parasolare / Veranda

Veranda


Pana la 80%: atata poate fi energia economisita de la sistemele de aer conditionat in cazul folosirii sistemelor de protectie solara. Prin alegerea unui model de parasolar Rollstar optim pentru situatia Dvs, pe langa controlul luminii, veti beneficia vara si de o temperatura interioara care nu va depasi 28 de grade Celsius.

Veranda este modelul de parasolar destinat teraselor inchise cu sticla, tip gradina de iarna, cu acoperis din sticla. Vara, in aceste incaperi se creeaza un efect puternic de sera, iar din cauza temperaturilor mari nu se poate sta in aceste incaperi. Pentru a proteja de soare, deasupra acoperisului din sticla se pune un parasolar cu prelata textila care gliseaza sus-jos pe inclinatia acestuia, pe cateva profile de aluminiu fixate pe acoperis. Parasolarul Veranda poate functiona doar cu motorizare. Suprafata maxima pe care o acopera este de 50 mp (lungime maxima de 10 m si deschidere maxima de 5 m).

Parasolarele Rollstar sunt produse care protejeaza terasele, balcoanele, ferestrele de soarele verii si care sunt si extrem de decorative prin gama de culori si modele disponibile.
La fabricarea parasolarelor se foloseste un textil special impregnat marca Sattler (una dintre cele mai vechi si mai mari firme de profil), stabilizat UV, unicolor sau cu modele, care nu numai ca asigura protectia contra luminii solare si a ploilor usoare, dar decoreaza in mod unic ambientul terasei si al gradinii prin gama de culori rafinate. Rollstar va ofera o paleta de 20 de culori de textile dublu impregnate. Scheletul parasolarului este alb in mod standard, dar poate avea si alte culori RAL la cerere.

  • Uz rezidential : verande din sticla, cu acoperis din sticla (tip gradini de iarna).
  • Uz comercial : pentru cladiri de birouri cu acoperis din sticla, sere.

Actionarea parasolarelor se face numai motorizat cu motoare tubulare produse in Germania. Pentru actionarea motorizata a parasolarelor se poate folosi telecomanda sau intrerupatorul fixat pe perete. Parasolarele motorizate au si optiunea de instalare a senzorului de vant-soare, care actioneaza parasolarul in functie de puterea vantului sau de intensitatea luminii.

Parasolarele nu necesita o intretinere speciala, ci se pot curata simplu cu un furtun de stropit gradina. Clientii nostri beneficiaza si de service post-garantie, dupa expirarea celor 2 ani de garantie. Pe timp de vant puternic, furtuna, ninsoare parasolarul trebuie neaparat inchis, altfel el se va deteriora. Din acest motiv este indicata inchiderea parasolarului cand plecati de acasa. Nu inchideti prelata uda; ea trebuie uscata mai intai, mai ales inainte de o inchidere pe termen lung (inaintea iernii).

Parasolarele Rollstar sunt fabricate la dimensiunea ceruta de client "custom made", cu o mare grija pentru detalii si pentru calitatea superioara a produsului.

PARAMETRII:
Tip Parasolar VERANDA
Uz Rezidential (terase inchise cu sticla) sau comercial (cladiri de birouri cu acoperis de sticla)
Dimensiuni maxime Lungime max = 10 m; Deschidere max = 5 m
Actionare Numai electrica
Culoare schelet Alb-standard; alte culori RAL la cerere
Textil Sattler - prelata Peste 20 culori si modele in colectia Rollstar
Montaj Pe acoperisul din sticla
Observatii Dimensiunile mari pot necesita mai multe motoare
Timp de fabricare Aprox 4 saptamani
Garantie 1 an

Informatii & comenzi


0722 389 464 0788 070 400 0731 707 107

Cum comand


Newsletter

Aboneaza-te si vei primi pe mail ultimele noutati