RO   EN  
Cauta:

Rollstar / Produse INTERIOR / jaluzele orizontale / Jaluzele orizontale

Jaluzele orizontale


Jaluzelele orizontale sunt folosite pentru decorarea si protectia solara a incaperilor sau a birourilor. Fabricate intr-o gama de culori foarte populare, jaluzelele orizontale au avantajul ca lamelele se rotesc 180 de grade, astfel incat puteti regla cantitatea de lumina care patrunde in incapere. Aceste jaluzele sunt binecunoscute pe piata, dar nu trebuie confundate cu cele chinezesti din comert care nu functioneaza nici macar atunci cand sunt noi.

Jaluzelele orizontale din aluminiu sunt practice si durabile:
- posibilitatea de a regla lumina dupa cum bate soarele - lamelele se rotesc 180 de grade
- intretinere usoara, prin stergere periodica
- durata lunga de viata.

Rollstar produce 2 modele separate de jaluzele orizontale: Lux si Isoroll. Lux este modelul clasic cu sina superioara de 25 mm, actionat cu bagheta si snur si la care toate componentele sunt de aceeasi culoare. Isoroll este modelul special conceput pentru ferestrele moderne tip termopan, fiind un model cu sina ingusta, care acopera doar exact sticla ferestrei si este actionat prin monocomanda cu un snur cu bile. Isoroll este un model fixat pe fereastra, incat atunci cand fereastra se rabateaza, jaluzeaua sta fixata frumos de ea si nu atarna. Ambele modele sunt foarte apreciate de clientii nostri, fiecare tip fiind potrivit unei anumite variante de montaj.

Jaluzelele orizontale sunt fabricate dintr-o sina rezistenta din aluminiu, componente de cea mai buna calitate din Italia si lamele de aluminiu de 25 mm in diverse culori. Jaluzelele Rollstar nu se decoloreaza si nici nu se ingalbenesc, fiind stabile UV, nu se incovoaie (ca cele din plastic) si se intretin usor. O inovatie tehnologica de filtrare si mai buna a luminii sunt jaluzelele cu lamela perforata, pe care le puteti gasi in gama Rollstar in 3 culori.

Actionarea jaluzelelor orizontale se face manual, prin snur si bagheta la modelul Lux si prin monocomanda cu snur cu bile la modelul Isoroll. La cereri speciale, putem servi clientii nostri si cu jaluzele orizontale motorizate de la partenerii nostri din strainatate.

Jaluzelele orizontale sunt usor de intretinut. Se recomanda stergerea de praf periodica si in cazul unor pete, curatarea cu o laveta umeda. Clientii nostri beneficiaza si de service post-garantie, dupa expirarea celor 12 luni de garantie.

Jaluzelele orizontale Rollstar sunt fabricate la dimensiunea ceruta de client "custom made", cu o mare grija pentru detalii si pentru calitatea superioara a produsului.

PARAMETRII:

Tip Jaluzele orizontale Lux
Jaluzele orizontale Isoroll pentru geam termopan
Uz Rezidential sau de birou pentru protectie solara si decor.
Dimensiuni maxime Jaluzea orizontala Lux
Lungime max = 2,7 m; Inaltime max = 3m;
Actionare Manuala cu snur si bagheta modelul Lux
Manuala cu snur cu bile (monocomanda) modelul Isoroll
Culori disponibile Gama de 14 culori frecvent folosite.
Montaj In tavan, acoperind golul sau deasupra golului in console.
Observatii Se pot fabrica si jaluzele mai mari decat dimensiunea maxima, dar fara a fi trase sus-jos (doar cu rotire).
Pentru comenzi mari, putem aproviziona culoarea dorita de client.
Timp de fabricare 5 zile
Garantie 1 an

Informatii & comenzi


0722 389 464 0788 070 400 0731 707 107

Cum comand


Newsletter

Aboneaza-te si vei primi pe mail ultimele noutati