RO   EN  
Cauta:

Rollstar / Produse EXTERIOR / parasolare / Gigant

Gigant


Pana la 80%: atata poate fi energia economisita de la sistemele de aer conditionat in cazul folosirii sistemelor de protectie solara. Prin alegerea unui model de parasolar Rollstar optim pentru situatia Dvs, pe langa controlul luminii, veti beneficia vara si de o temperatura interioara care nu va depasi 28 de grade Celsius.

Pentru terasele foarte mari va propunem parasolarul GIGANT, care poate acoperi terase de pana la 100 mp (lungime maxima de 20 m si deschidere maxima de 5 m). Scheletul parasolarului este facut cu piese turnate deosebit de rezistente, iar marginea interioara a profilelor de aluminiu este extra-intarita. Arcurile din brate sunt foarte puternice si intind puternic prelata textila.

Parasolarele Rollstar sunt produse care protejeaza terasele, balcoanele, ferestrele de soarele verii si care sunt si extrem de decorative prin gama de culori si modele disponibile.
La fabricarea parasolarelor se foloseste un textil special impregnat marca Sattler (una dintre cele mai vechi si mai mari firme de profil), stabilizat UV, unicolor sau cu modele, care nu numai ca asigura protectia contra luminii solare si a ploilor usoare, dar decoreaza in mod unic ambientul terasei si al gradinii prin gama de culori rafinate. Rollstar va ofera o paleta de 150 de culori de textile. Scheletul parasolarului este alb in mod standard, dar poate avea si alte culori RAL la cerere. La fel, oferim si o aparatoare din aluminiu pentru intreg parasolarul, care are un rol de protejare a textilului si a mecanismului pe timp de iarna sau de intemperii.

  • Uz rezidential : terase case, gradini, balcoane, ferestre.
  • Uz comercial: : terase cafenele, baruri, restaurante, la magazine (port-reclama). Marile firme de racoritoare, bere, cafea sponsorizeaza asemenea produse pentru baruri si restaurante. Imprimarea se face prin serigrafie, print sau alte metode moderne.

Actionarea parasolarelor Gigant se face numai motorizat cu motoare tubulare produse in Germania. Comanda parasolarelor se poate face prin telecomanda sau intrerupatorul fixat pe perete, existand si optiunea de instalare a senzorului de vant-soare, care actioneaza parasolarul in functie de puterea vantului sau de intensitatea luminii

Parasolarele nu necesita o intretinere speciala, ci se pot curata simplu cu un furtun de stropit gradina. Clientii nostri beneficiaza si de service post-garantie, dupa expirarea celor 2 ani de garantie. Pe timp de vānt puternic, furtuna, ninsoare parasolarul trebuie neaparat inchis, altfel el se va deteriora. Din acest motiv este indicata inchiderea parasolarului cānd plecati de acasa. Nu inchideti prelata uda; ea trebuie uscata mai intai, mai ales inainte de o inchidere pe termen lung (inaintea iernii).
Atentie! Rollstar recomanda folosirea prelatelor textile speciale la parasolare si mai putin a foliilor de PVC datorita faptului ca aceste folii nu permit circulatia aerului si creeaza sub parasolar un efect neplacut de sera.

Parasolarele Rollstar sunt fabricate la dimensiunea ceruta de client "custom made", cu o mare grija pentru detalii si pentru calitatea superioara a produsului.

PARAMETRII:
Tip Parasolar GIGANT
Uz Rezidential (terase) sau comercial (vitrine, restaurante) pentru protectie solara
Dimensiuni maxime Lungime max = 20 m; Deschidere max = 5 m
Actionare Numai electrica
Culoare schelet Alb-standard; alte culori RAL la cerere
Textil Sattler - prelata Peste 150 culori si modele in colectia Rollstar
Montaj In centura de beton a cladirii
Observatii Lungimea trebuie sa fie mai mare cu 0,5 m decat deschiderea
Timp de fabricare Aprox 2 saptamani
Garantie 1 an

Informatii & comenzi


0722 389 464 0788 070 400 0731 707 107

Cum comand


Newsletter

Aboneaza-te si vei primi pe mail ultimele noutati