RO   EN  
Cauta:

Rollstar / Produse EXTERIOR / parasolare / Cort

Cort


Parasolarul Cort este solicitat in mod special de hoteluri, restaurante si gradini de vara, fiind un produs stabil si practic (montajul se face pe stalpi cu fundatie de beton si au structura de otel intarita pentru extra-rezistenta).

Pentru terasele mari, in special la restaurante sau gradini de vara, oferim modelul de parasolar Cort (ideal pentru astfel de destinatii), care presupune o structura metalica pe care se monteaza de o parte si de alta, cate un parasolar de tip Classic sau Gigant. Astfel suprafata acoperita se dubleaza, ajungand pana la 72 mp la Classic si pana la 200 mp la Gigant.
Fiind montate pe o structura metalica exista avantajul ca pe aceasta structura sa se monteze si iluminatul, sonorizarea, decoratiuni, ventilatoare, etc.

Parasolarele Rollstar sunt produse care protejeaza terasele, balcoanele, ferestrele de soarele verii si care sunt si extrem de decorative prin gama de culori si modele disponibile.
La fabricarea parasolarelor se foloseste un textil special impregnat marca Sattler (una dintre cele mai vechi si mai mari firme de profil), stabilizat UV, unicolor sau cu modele, care nu numai ca asigura protectia contra luminii solare si a ploilor usoare, dar decoreaza in mod unic ambientul terasei si al gradinii prin gama de culori rafinate. Rollstar va ofera o paleta de 150 de culori de textile. Scheletul parasolarului este alb in mod standard, dar poate avea si alte culori RAL la cerere. La fel, oferim si o aparatoare din aluminiu pentru intreg parasolarul, care are un rol de protejare a textilului si a mecanismului pe timp de iarna sau de intemperii.

  • Uz rezidential : gradini.
  • Uz comercial: terase cafenele, hoteluri, restaurante.

Actionarea parasolarelor se face manual sau motorizat cu motoare tubulare produse in Germania. Pentru actionarea motorizata a parasolarelor se poate folosi telecomanda sau intrerupatorul fixat pe perete. Parasolarele motorizate au si optiunea de instalare a senzorului de vant-soare, care actioneaza parasolarul in functie de puterea vantului sau de intensitatea luminii. Pentru parasolarele mai mari de 18 mp se recomanda actionarea electrica.

Parasolarele nu necesita o intretinere speciala, ci se pot curata simplu cu un furtun de stropit gradina. Clientii nostri beneficiaza si de service post-garantie, dupa expirarea celor 2 ani de garantie. Pe timp de vant puternic, furtuna, ninsoare parasolarul trebuie neaparat inchis, altfel el se va deteriora. Din acest motiv este indicata inchiderea parasolarului cand plecati de acasa. Nu inchideti prelata uda; ea trebuie uscata mai intai, mai ales inainte de o inchidere pe termen lung (inaintea iernii).

Atentie! Rollstar recomanda folosirea prelatelor textile speciale la parasolare si mai putin a foliilor de PVC datorita faptului ca aceste folii nu permit circulatia aerului si creeaza sub parasolar un efect neplacut de sera.

Parasolarele Rollstar sunt fabricate la dimensiunea ceruta de client "custom made", cu o mare grija pentru detalii si pentru calitatea superioara a produsului.

PARAMETRII:
Tip Parasolar CORT
Uz Rezidential (terase) sau comercial (vitrine, restaurante) pentru protectie solara
Dimensiuni maxime Lungime max = 9 m; 2 x Deschidere max = 4 m la Classic;
Lungime max = 20 m; 2 x Deschidere max = 5 m la Gigant;
Actionare Manuala cu tija sau automatizare obligatorie la dimensiuni mari
Culoare schelet Alb-standard; alte culori RAL la cerere
Textil Sattler - prelata Peste 150 culori si modele in colectia Rollstar
Montaj Pe o structura metalica special construita sub forma de U; bazele au nevoie de o mica fundatie, care va fi facuta de beneficiar.
Observatii Lungimea trebuie sa fie cu 0,5 m mai mare decat deschiderea
Timp de fabricare Aprox 2 saptamani
Garantie 1 an

Informatii & comenzi


0722 389 464 0788 070 400 0731 707 107

Cum comand


Newsletter

Aboneaza-te si vei primi pe mail ultimele noutati