RO   EN  
Cauta:

Rollstar / Produse EXTERIOR / parasolare / Balcon

Balcon


Pana la 80%: atata poate fi energia economisita de la sistemele de aer conditionat in cazul folosirii sistemelor de protectie solara. Prin alegerea unui model de parasolar Rollstar optim pentru situatia Dvs, pe langa controlul luminii, veti beneficia vara si de o temperatura interioara care nu va depasi 28 de grade Celsius.

Modelul din clasa simpla potrivit pentru suprafete mici este parasolarul Balcon. Acest tip poate acoperi suprafete maxime de 9 mp (lungime maxima 4,5 m; deschidere maxima 2 m), bratele si sistemul fiind construite sa fie economice si rezistente la suprafete mici.

Parasolarele Rollstar sunt produse care protejeaza terasele, balcoanele, ferestrele de soarele verii si care sunt si extrem de decorative prin gama de culori si modele disponibile.
La fabricarea parasolarelor se foloseste un textil special impregnat marca Sattler (una dintre cele mai vechi si mai mari firme de profil), stabilizat UV, unicolor sau cu modele, care nu numai ca asigura protectia contra luminii solare si a ploilor usoare, dar decoreaza in mod unic ambientul terasei si al gradinii prin gama de culori rafinate. Rollstar va ofera o paleta de 150 de culori de textile. Scheletul parasolarului este alb in mod standard, dar poate avea si alte culori RAL la cerere. La fel, oferim si o aparatoare din aluminiu pentru Óntreg parasolarul, care are un rol de protejare a textilului si a mecanismului pe timp de iarna sau de intemperii.

  • Uz rezidential : terase case, gradini, balcoane, ferestre.

Actionarea parasolarelor Balcon se face manual.

Parasolarele nu necesita o intretinere speciala, ci se pot curata simplu cu un furtun de stropit gradina. Clientii nostri beneficiaza si de service post-garantie, dupa expirarea celor 2 ani de garantie. Pe timp de vant puternic, furtuna, ninsoare parasolarul trebuie neaparat inchis, altfel el se va deteriora. Nu inchideti prelata uda; ea trebuie uscata mai intai, mai ales inainte de o inchidere pe termen lung (inaintea iernii).
Atentie! Rollstar recomanda folosirea prelatelor textile speciale la parasolare si mai putin a foliilor de PVC datorita faptului ca aceste folii nu permit circulatia aerului si creeaza sub parasolar un efect neplacut de sera.

Parasolarele Rollstar sunt fabricate la dimensiunea ceruta de client "custom made", cu o mare grija pentru detalii si pentru calitatea superioara a produsului.

PARAMETRII:
Tip Parasolar BALCON
Uz Rezidential (terase, balcoane) pentru protectie solara
Dimensiuni maxime Lungime max = 4,5 m; Deschidere max = 2 m
actionare Manuala cu tija.
Culoare schelet Alb-standard; alte culori RAL la cerere
Textil Sattler - prelata Peste 150 culori si modele in colecţia Rollstar
Montaj In centura de beton a cladirii
Observatii Lungimea trebuie sa fie mai mare cu 0,5 m decat deschiderea
Timp de fabricare 10 zile
Garantie 1 an

Informatii & comenzi


0722 389 464 0788 070 400 0731 707 107

Cum comand


Newsletter

Aboneaza-te si vei primi pe mail ultimele noutati