RO   EN  
Cauta:

Rollstar / Produse EXTERIOR / parasolare / Casetat

Casetat


Pana la 80%: atata poate fi energia economisita de la sistemele de aer conditionat in cazul folosirii sistemelor de protectie solara. Prin alegerea unui model de parasolar Rollstar optim pentru situatia Dvs, pe langa controlul luminii, veti beneficia vara si de o temperatura interioara care nu va depasi 28 de grade Celsius.

Un model de parasolar de mare clasa, elegant si deosebit este parasolarul Casetat. Acesta este un parasolar care este protejat total de intemperii la inchidere printr-o caseta completa (atāt de sus, cat si de jos si lateral). Acest tip de parasolar nu are draperie. Fiind incadrat intr-o categorie superioara de pret, acest parasolar poate acoperi o suprafata maxima de 15,5 mp (lungime maxima 5m si deschidere maxima 3,1 m).

Parasolarele Rollstar sunt produse care protejeaza terasele, balcoanele, ferestrele de soarele verii si care sunt si extrem de decorative prin gama de culori si modele disponibile.
La fabricarea parasolarelor se foloseste un textil special impregnat marca Sattler (una dintre cele mai vechi si mai mari firme de profil), stabilizat UV, unicolor sau cu modele, care nu numai ca asigura protectia contra luminii solare si a ploilor usoare, dar decoreaza in mod unic ambientul terasei si al gradinii prin gama de culori rafinate. Rollstar va ofera o paleta de 150 de culori de textile. Scheletul parasolarului este alb in mod standard, dar poate avea si alte culori RAL la cerere. La fel, oferim si o caseta din aluminiu pentru intreg parasolarul, care are un rol de protejare a textilului si a mecanismului pe timp de iarna sau de intemperii.

  • Uz rezidential : terase case, gradini, balcoane, ferestre.
  • Uz comercial: terase cafenele, baruri, restaurante, la magazine (port-reclama). Marile firme de racoritoare, bere, cafea sponsorizeaza asemenea produse pentru baruri si restaurante. Imprimarea se face prin serigrafie, print sau alte metode moderne.

Actionarea parasolarelor se face manual sau motorizat cu motoare tubulare produse in Germania. Pentru actionarea motorizata a parasolarelor se poate folosi telecomanda sau intrerupatorul fixat pe perete. Parasolarele motorizate au si optiunea de instalare a senzorului de vant-soare, care actioneaza parasolarul in functie de puterea vāntului sau de intensitatea luminii. Pentru parasolarele mai mari de 18 mp se recomanda actionarea electrica.

Parasolarele nu necesita o intretinere speciala, ci se pot curata simplu cu un furtun de stropit gradina. Clientii nostri beneficiaza si de service post-garantie, dupa expirarea celor 2 ani de garantie. Pe timp de vant puternic, furtuna, ninsoare parasolarul trebuie neaparat inchis, altfel el se va deteriora. Din acest motiv este indicata inchiderea parasolarului cand plecati de acasa. Nu inchideti prelata uda; ea trebuie uscata mai intai, mai ales inainte de o inchidere pe termen lung (inaintea iernii).
Atentie! Rollstar recomanda folosirea prelatelor textile speciale la parasolare si mai putin a foliilor de PVC datorita faptului ca aceste folii nu permit circulatia aerului si creeaza sub parasolar un efect neplacut de sera.

Parasolarele Rollstar sunt fabricate la dimensiunea ceruta de client "custom made", cu o mare grija pentru detalii si pentru calitatea superioara a produsului.

PARAMETRII:
Tip Parasolar CASETAT
Uz Clasa superioara lux: Rezidential (terase) sau comercial (vitrine, restaurante) pentru protectie solara
Dimensiuni maxime Lungime max = 5 m; Deschidere max = 3,1 m
actionare Manuala cu tija sau automatizare
Culoare schelet Alb-standard; alte culori RAL la cerere
Textil Sattler - prelata Peste 150 culori si modele in colectia Rollstar
Montaj In centura de beton a cladirii
Observatii Lungimea trebuie sa fie mai mare cu 0,5 m decat deschiderea
Timp de fabricare Aprox 2 saptamani
Garantie 1 an

Informatii & comenzi


0722 389 464 0788 070 400 0731 707 107

Cum comand


Newsletter

Aboneaza-te si vei primi pe mail ultimele noutati