RO   EN  
Cauta:

Rollstar / Produse EXTERIOR / parasolare / Loggia

Loggia


Pana la 80%: atata poate fi energia economisita de la sistemele de aer conditionat in cazul folosirii sistemelor de protectie solara. Prin alegerea unui model de parasolar Rollstar optim pentru situatia Dvs, pe langa controlul luminii, veti beneficia vara si de o temperatura interioara care nu va depasi 28 de grade Celsius.

Pentru balcoanele care au acoperis si sunt foarte expuse la soare, oferim modelul practic Loggia, cu brate de sprijin care se fixeaza de parapetul balconului. Este extraordinar de util pentru balcoane cu expunere sudica si pretul face acest model foarte atractiv!

Loggia Alfa este modelul cu bratele de 50 cm, care poate acoperi suprafete de 8 mp (lungime maxima 4,5 m si deschidere maxima 1,75 m). Bratele se fixeaza intr-o parte de parapetul balconului si in cealalta parte de partea inferioara a prelatei, iar reglarea deschiderii se face usor cu tija. Bratele pot iesi in afara planului balconului cat doriti Dvs, astfel parasolarul Loggia va avea inclinatie. Iarna bratele pot fi scoase foarte simplu pentru depozitare.

Loggia Beta se aseamana cu modelul Alfa, insa diferenta e in bratele care dispun de arcuri pentru intinderea parasolarului. Acest model poate acoperi suprafete maxime de 8 mp (lungime maxima 4 m, brate de intindere de maxim 1,2 m). La Loggia Beta putem alege o deschidere la 90 de grade sau una la 135 de grade (in acest caz prelata este mai lunga).

Parasolarele Rollstar sunt produse care protejeaza terasele, balcoanele, ferestrele de soarele verii si care sunt si extrem de decorative prin gama de culori si modele disponibile.
La fabricarea parasolarelor se foloseste un textil special impregnat marca Sattler (una dintre cele mai vechi si mai mari firme de profil), stabilizat UV, unicolor sau cu modele, care nu numai ca asigura protectia contra luminii solare si a ploilor usoare, dar decoreaza in mod unic ambientul terasei si al gradinii prin gama de culori rafinate. Rollstar va ofera o paleta de 150 de culori de textile. Scheletul parasolarului este alb in mod standard, dar poate avea si alte culori RAL la cerere.

  • Uz rezidential : balcoane, ferestre.
  • Uz comercial: balcoane de spatii comerciale - parasolarele Loggia pot fi bune purtatoare de reclama.

Actionarea parasolarelor se face manual.

Parasolarele nu necesita o intretinere speciala, ci se pot curata simplu cu un furtun de stropit gradina. Clientii nostri beneficiaza si de service post-garantie, dupa expirarea celor 2 ani de garantie. Pe timp de vant puternic, furtuna, ninsoare parasolarul trebuie neaparat inchis, altfel el se va deteriora. Nu inchideti prelata uda; ea trebuie uscata mai intai, mai ales inainte de o inchidere pe termen lung (inaintea iernii).
Atentie! Rollstar recomanda folosirea prelatelor textile speciale la parasolare si mai putin a foliilor de PVC datorita faptului ca aceste folii nu permit circulatia aerului si creeaza sub parasolar un efect neplacut de sera.

Parasolarele Rollstar sunt fabricate la dimensiunea ceruta de client "custom made", cu o mare grija pentru detalii si pentru calitatea superioara a produsului.

PARAMETRII:
Tip Parasolar LOGGIA Alfa si Beta
Uz Rezidential (balcoane cu acoperis) sau comercial (balcoane)
Dimensiuni maxime Lungime max = 4,5 m; Deschidere max = 1,75 m la Loggia Alfa;
Lungime max = 4 m; Brate de intindere max =1,2 m la Loggia Beta
actionare Manuala cu tija
Culoare schelet Alb-standard; alte culori RAL la cerere
Textil Sattler - prelata Peste 150 culori si modele in colectia Rollstar
Montaj In acoperisul balconului
Observatii Ideale pentru balcoane
Timp de fabricare Aprox 2 saptamani
Garantie 1 an

Informatii & comenzi


0722 389 464 0788 070 400 0731 707 107

Cum comand


Newsletter

Aboneaza-te si vei primi pe mail ultimele noutati